Efter De Bruynes perfekta comeback ser folk fram emot Haalands tidiga återkomst!

I den 21:a omgången av Premier League utmanade Manchester City Newcastle United på bortaplan. I första halvlek hade huvudmålvakten Ederson inget annat val än att lägga av på grund av skada. Walker hjälpte Silva att göra mål. Isaac och Gordon, klädda i Newcastle United tröja, gjorde mål i rad för att hjälpa laget leda ställningen 2-1; i andra halvlek kom De Bruyne He från bänken för att kvittera och hjälpte den unge spelaren Bob att göra segermålet på stopptid. Till slut vann Manchester City med 3-2 och tog 3 poäng och tog sig upp till andra plats i tabellen med 43 poäng, bara 2 poäng bakom topplatsen, Liverpool.
I den här matchen kom De Bruyne in som avbytare i den 69:e minuten, men han bidrog med 1 mål och 1 assist och blev nyckeln till segern. När De Bruyne återvänder från skada och tar på sig Manchester City matchtröja igen tror jag att vilket Premier League-lag som helst kommer att vara rädda. Men efter att ha sett att De Bruyne har kommit tillbaka är folk också fulla av förväntningar på Haalands återkomst. Men i den här matchen mot Newcastle var Haaland fortfarande frånvarande, och folk kunde fortfarande inte se Premier Leagues guldstövel.
Haaland, som har missat 8 matcher, rankas fortfarande först i Premier Leagues poänglista. För Manchester City är hans betydelse fortfarande oersättlig. Trots Haalands frånvaro gjorde Alvarez också en mycket bra prestation och hjälpte Manchester City att vinna successiva segrar. Men den press som Haaland sätter på sina motståndare i offensiven och hans attraktion till motståndarförsvarsspelare kan inte ersättas av andra spelare. Folk ser fram emot Haalands tidiga återkomst. Men för Haaland, som bara är 23 år gammal, vill fansen inte att hans karriär ska påverkas på grund av skador! Folk hoppas att Haalands återkomst är till 100% hälsa!