Arsenal 5-beat Crystal Palace

Efter två veckors vila är Arsenal äntligen tillbaka på rätt spår. I den 21:a omgången av Premier League, med mål från Gabriel och Trossard och Martinellis ställning, besegrade Arsenal sin stadsrival Crystal Palace med 5-0 på hemmaplan, vilket avslutade deras tre matcher långa förlustsvit i alla tävlingar.
Efter en period av vila visade spelarna som bar Arsenal FC tröja bra kondition i denna match. Bara 10 minuter in i matchen tog Arsenal en hörna från vänster. Gabriel hoppade högt och gjorde mål med en nick, tog ledningen genom att bryta nollan, och fick sedan sin motståndare att göra självmål. Och ledningen fortsatte att utökas under den efterföljande matchtiden. I andra halvlek beseglade Trossard segern med ett enda mål. Gabriel, målhjälten, var skadad och kunde inte fortsätta matchen och byttes ut. Martinelli gjorde 2 mål på stopptid. Arsenal avslutade äntligen sin tre-matcher långa förlustsvit i alla tävlingar.
Denna seger gjorde det också möjligt för Arsenal att framgångsrikt vända sin tidigare förlustsvit. De är nu rankade trea i ligan med 43 poäng med Villa och Manchester City, som har en match mindre. Efter den här matchen har Arsenal fortfarande nästan 10 dagars vila. Laget besöker sedan Nottingham Forest i slutet av månaden, och då möter de Liverpool igen på hemmaplan. Denna nyckelstrid mellan röda Matchtröjor Fotboll kommer också att avgöra Arsenals trend den här säsongen. Jag hoppas att de kan fortsätta denna form och uppnå bättre resultat i nästa matcher.