Barcelona besegrade sina motståndare med 4-0 och flyttade till andra plats i tabellen

I den 26:e omgången av La Liga mötte Barcelona Getafe på hemmaplan. Med mål från Rafinha, Felix, Derong och Fermin besegrade Barcelona Getafe med 4-0 och tog sig till andra plats i tabellen, 5 poäng bakom topplaceringen, Real Madrid.
Som regerande mästare i La Liga gav Barcelona inte upp trots att det var 8 poäng bakom Real Madrid. Från det ögonblick som visselpipan ljöd visade spelarna i FC Barcelona tröja sin utmärkta konkurrensstatus. I den 19:e minuten, när Raphinha lugnt sköt framför mål för att öppna mål för Barcelona, brast publiken ut i varmt jubel och applåder. I nästa match behöll Barcelona fortfarande ett absolut övertag, och poängfördelen hindrade inte Barcelona-spelarna från att anfalla. Felix gjorde framgångsrikt mål i den 53:e minuten efter att ha missat två bra möjligheter. I den 61:a minuten efteråt visade Derong upp sin charmiga stil som mittfältsbefälhavare och gjorde en underbar passning för att hjälpa sig själv att göra mål. Ledningen med 3-0 gjorde att alla såg segern komma. I sista stund räddades Roques skott, och Fermin gjorde ett avgörande tilläggsskott och kom framgångsrikt med i mållistan.
Barcelona visade stark styrka och laganda i det här spelet och presenterade en underbar visuell fest för fansen. Spelarnas enastående prestation gjorde också fansen fulla av förväntningar inför Barcelonas nästa match. Jag ser fram emot att de fortsätter att prestera bra i nästa matcher och laddar mot ligamästerskapet! De röda och blå Matchtröjor Fotboll kommer gradvis att återfå sin forna glans!